Hmm.. mihin aika katoaa?

Viikot vain vierähtävät huomaamatta ohi. Samoin näköjään vuodet: täytin eilen 29 vuotta. Uskomatonta. Muistaakseni viime vuonna täytin 25 ;)

Sain kyllä ihania synttärilahjoja ja kotikin alkaa näyttää taas kodilta pikkuhiljaa. Valitettavaa ei ole viimeaikoina juurikaan ollut. Jotenkin elämä on ollut ihan jees.

Kiirettä tosin on pitänyt vähän sen takia et mussa kai lukee "auttaa mielellään ja juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii"... joo, todella ärsyttävää. Ehkä sekin nyt loppui kun sain avattua suuni..

Pientä häästressiä on havaittavissa.. näin yhtenä yönä unen: juoksin shellin pihassa häämekossa (joka oli todella ryppyinen) ilman sukkahousuja, tukka sekasin ja kengätkin oli jotku vanhat risat :D
Tätä unta voisi pohjustaa se, että hääpuku on kyllä tilattu ajoissa se vain on tuhannen mytyssä tuolla kaapin perällä.. kirkko, pappi ja juhlapaikka on varattu, mutta kaikki muu on tekemättä! Tällä viikolla olen ollut kyllä jo aika ahkerana.. vieraslista on ok, kutsukortteja tsekkailtu ja se teksti siihen kutsuun meinaa tuottaa ongelmia.. ehkä mie vaan tyydyn johonkin suhteellisen tavalliseen..mietitään.

Eilen illalla nappasin kuvan, mietin et onks tää se päivän paras hetki? Koti on suht siisti, kun päivän sotkut on siivottu, lapsi nukkuu ja pääsee lösähtämään sohvalle hetkeksi.

koti-normal.jpg

 

Tässä vielä kuva siitä mun ihanimmasta synttärilahjasta: papukorusta. <3 Sen sain tietysti murulta. (tuo sininen koru tuli tilaajalahjana kaksplussan mukana)

sanni-normal.jpg

Sitten tietysti oli vielä Tulevaisuuden Toivoni kuulumiset. Nti on oppinut menemään älyttömän nopeaa paikasta toiseen.. joskus tuntuu et en ehdi tekeen mitään muuta kuin juosta hänen perässään. :) Nyt hän on kipeänä, kamala yskä ja yöt menee vähän valvoskellessa, päivälläkään nti Aurinko ei ole niin aurinkoinen. Huomenna mennään sit lääkäriin, katsotaan mitä siellä sanotaan vai onko kyseessä pelkästään normi flunssa.

Niihin häihin vielä palatakseni... oli meillä viime lauantaina ainakin hauskaa mun kustannuksella. Oon maailman huonoin morsian! :D