Tänään heräsin klo 06:50. Ajatus: miksi jo nyt?

Tulevaisuuden toivoni oli aurinkoinen, niin kuin lähes aina. Ei siinä auttanut kuin hymyillä ja ottaa pieni nyytti syliin. Aamupuuro maistui tänään hyvälle, meni suurin osa suuhun asti.

Aamutouhujen jälkeen oli vuorossa operaatio: kävelylenkki citymarkettiin. Ukkokulta toi minulle kaks uusinta muumimukia, sinänsä tosi ihana ajatus MUTTA mie olin kerennyt ne jo edellisenä päivänä ostaa itse. Joten nyt lähdetään vaihtamaan ne neitosen kanssa niihin lautasiin. Aamun harmauden jälkeen onneksi päivän pelasti Aurinko! Mieli parani mielettömästi ja oli tosi mukavaa käydä kaksistaan lenkillä. Meiltä tuohon sittariin on matkaa varmaan n. 4km, eli ei mikään hirvittävä matka. Hymysuu nukkui koko menomatkan, kaupassa katseli kiinnostuneena kaikkea ja tulomatkallakin otti pienet nokoset. Puolen välin paikkeilla hän halusi nousta istumaan ja katsella maisemia.

limppu1-normal.jpg

 

Alkaa tää armoton ketutus hieman häviämään tältä viikolta. Saatiin eilen vihdoinkin keittiöremppaa etenemään ja ehkä huomenna meillä on siisti keittiö. :)

Täytyy sanoa, että jää paljon aikaa kaikkeen muuhun kun ei tarvitse istua facebookissa. Alkuperäinen suunnitelma oli palata sinne kun kesällä saan uuden sukunimen, mutta taidan jättää sen vain ajatukseksi. Aika näyttää.

Tänä päivänä ajatuksissani on ollut kotihoidontuki. Tein vihdoin päätöksen asian suhteen. Jään siis toistaiseksi ainakin kotiin huolehtimaan jälkikasvustani, jos näin voisin osaltani vielä vaikuttaa siihen, että hänestä kasvaisi suhteellisen tasapainoinen ihminen. Eihän tämä mitään ainaista herkkua ole olla kotona, seurana pieni ihminen, jonka kanssa keskustelun taso on mitä on, mutta ehkä se kuitenkin poikii vielä hedelmää.

Olen onnellisessa asemassa tällä hetkellä, sain itse valita työn ja kodin välillä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta jäädä kotihoidon tuelle. Onneksi minulla on. Tähän väliin täytyy siis vähän ylistää ukkokultaa. Hän tämän mahdollistaa: mutsi valittaa netissä päivät pitkät ja ukko raataa duunissa. Jes. Tätäkö on se kuuluisa tasa-arvo?

Näistä asioista lisää taas myöhemmin. Nyt aletaan hymysuun (joka tällähetkellä katsoo minua naama väärinpäin) kanssa valmistautumaan ensimmäiselle pankkivierailulle. Lähdetään perustamaan hänelle omatili. Viedään säästäpossun sisältö sinne samantien. Onko äidillä oikeus käyttää lapsen rahoja tärkeisiin hankintoihin? Esim. tekoripset?  No joo, me ajateltiin sellaista tilin käyttö oikeutta missä pitää aina nostaa pankista rahaa ja molempien vanhempien on oltava paikalla. Eipä tule väärinkäytöksiä ja ne rahat säilyy siellä sitten suurempia hankintoja varten.. hmm.. onko uusi sohva perheelle sopiva hankinta? ;)

Vuodatus loppuu nyt. Menen ihmistäytymään.